A7 competitie Heerenveen

A7 competitie Heerenveen

Zaterdag 23 januari was de dojo in sportstad Heerenveen weer het podium van de A7 competitie. Er deden maar liefst 20 judoka’s mee van Top Judo Sneek. In de eerste blok deden Silke van Dijk, Ruerd Adema, Ruben Haarsma, Hidde Zwart, Elena de Vries en Aaron Fidom mee. Er werd ontzetten goed gejudood het eerste blok. Silke heeft de bruine award gekregen. Ruerd had alleen maar tegenstanders die minimaal 1 kop groter dan hem waren, maar hij liet zeer mooi judo zien. Ruben heeft de groene award gekregen en wist ook nog 22 punten in de wacht te slepen. Hidde was beresterk en wist al zijn partijen te winnen. Elena stond als een huis op de mat en ook Aaron had zijn pakking goed waardoor hij mooi stond te judoën.

 

Het tweede blok was ook sterk bezet. Devin Prins, Yos Reijersen van Buuren, Alex Ferwerda, Milan Kingma, Tymen Huitema, Boudewijn de Bruin en Bram Veldhuizen vertegenwoordigen Top Judo Sneek. Het was de eerste keer voor Devin, maar hij wist toch twee partijen te winnen. Yos heeft laten zien dat hij enorm gegroeid is in het judo en is een geduchte tegenstander aan het worden. Toch was Alex een maatje te groot voor hem toen ze tegen elkaar moesten. Alex heeft ook de gele battle award gekregen. Milan, vrolijk als altijd, heeft ook enorm zijn best gedaan. Daarnaast heeft hij de groene battle award gekregen. Tymen heeft twee partijen overtuigend gewonnen. Het was de eerste keer voor Bram en Boudewijn. Maar ondanks dat hebben ze beide gelijk 3 partijen gewonnen.

 

In het laatste blok waren Maurits Wind, Jonas  Timmer, Wouter Ferket, Yoran Westerhof, Jarno Hettinga, Merel Rose de Vries en Heleen Engelmoer op de mat te vinden. Maurits heeft maar liefst 3 partijen gewonnen en heeft de gele battle award gekregen. Voor Jonas was het de eerste keer, hij mocht maar liefst 4 keer de mat op. Wouter heeft ook goed zijn best gedaan. Yoran was enorm fanatiek, in zijn eerste partij scoorde hij maar liefst 4 yuko’s. Jarno deed enorm zijn best, maar hij had sterke tegenstanders. Heleen had pech met haar indeling en ze had ook zeer sterke tegenstanders. Merel heeft mooi gejudood en wist een partij te winnen.

 

Kort samengevat hebben alle judoka’s enorm hun best gedaan en waren er heel veel mooie en sportieve wedstrijden te zien in Heerenveen! Silke, Ruben, Alex, Milan en Maurits, van harte gefeliciteerd met jullie battle award!

 

Het was nog onbekend waar 9 april de A7 competitie gehouden zal worden. Deze locatie is ondertussen bekend, namelijk in Ureterp

Reactie toevoegen