A7 Competitie Leeuwarden

De altijd gezellige sportschool de Leeuw was zaterdag 27 februari het toneel van de A7 competitie. Van Top Judo Sneek deden maar liefst 24 jonge judoka’s mee. Ruerd Adema, Elena de Vries, Silke van Dijk, Hidde Zwart, Matthijs Dijkstra, Alex Ferwerda, Yos Reijersen van Buuren streden in het eerste blok dat starte om 0830. Het eerste blok was erg zwaar voor iedereen. Hidde Zwart was ijzersterk en had alle partijen gewonnen. Het is helaas de laatste keer dat we Hidde zien bij een A7 competitie. Hij heeft namelijk de beker gewonnen! Het is erg leuk om te zien dat Hidde enorm gegroeid is. Ruerd Adema heeft de Bruine Battle Award gekregen.

 

In het tweede blok streden Merel Rose de Vries, Devin Prins, Joeri Kinderma, Tymen Huitema, Boudewijn de Bruin, Bram Veldhuizen, Heleen Engelmoer en Ellard vd Schoot. Ook in dit blok waren er sterke tegenstanders. Toch zijn er een hoop mooie punten gemaakt. Daarnaast zijn er een hoop Battle Awards gewonnen. Boudewijn, Bram en Heleen kregen de Gele Battle Award. Merel Rose de Vries heeft de Blauwe Battle Award gekregen en Tymen was onoverwinnelijk en kreeg de Bruine Battle Award. 

 

In het derde blok waren er een hoop nieuwkomers voor de A7 competitie. Gerwin de Jong, Menno Ferwerda, Charlotte Dijkstra, Sem Hoekstra, Jesse de Glee en Thomas Lepstra deden voor het eerst mee. Ze hebben het erg goed gedaan. Het was de tweede keer dat Jarno Hettinga mee deed aan de competitie. Hij heeft sterke tegenstanders voor zich gekregen, maar hij heeft enorm zijn best gedaan. Maurits Wind heeft twee partijen overtuigend gewonnen en heeft de Blauwe Battle Awards gekregen. 

 

 

Alle winnaars van de Battle Awards gefeliciteerd en Hidde gefeliciteerd met je beker! De volgende A7 competitie is op 9 april in Ureterp. Tot dan! 

Reactie toevoegen