Erik Mulder wint in Roden

Erik Mulder wint in Roden

Zaterdag 22 november deden er een 10 tal judoka’s van Top judo Sneek mee aan het Ot en Sien toernooi wat gehouden werd in de prachtige dojo van judovereniging Chi-Do in Roden. Dit toernooi staat bekend om zijn beginnende karakter, helaas gold dit niet in alle gevallen.

Erik Mulder uit Sneek toonde zich in de klasse tot 24 kilo bij de 7 jarigen een zeer beweeglijk en aanvallend judoka wat hem 4 maal ippon opleverde zodat hij op het hoogste treetje van het podium mocht gaan staan.

In deze zelfde categorie behaalde Ilian Schuitema de bronzen medaille, Ilian moest even op gang komen maar wist 2 partijen zeer verdienstelijk te winnen.

Robin de Haan (7 jr -27 kilo) wist bijna al zijn partijen te winnen op eentje na, maar door net iets tekort aan punten werd het helaas niet zilver maar brons, Robin staat heel leuk te judoën!

Als extra waardering kreeg Robin ook nog de prijs voor de mooiste ippon!

In dezelfde categorie nam Bjorn Weidenaar een 4e prijs mee naar huis.

Een bronzen medaille werd gewonnen door Demelza Guest bij de meisjes -33 kilo tot 12 jaar. Ook Merel Rose de Vries pakte brons in de klasse tot 8 jaar - 27 kilo  en Silke van Dijk bij de meisjes tot 10 jaar onder de 31 kilo.

Voor Mika Smale een hele aparte ervaring, hij doet nu 2 en een halve maand aan judo en pakt voor het eerst een toernooi mee en wist er uiteindelijk 2 wedstrijdjes te winnen, met een verdiende 4e prijs tot resultaat in de klasse -10 jaar tot 41 kilogram.

 

Sander Weidenaar (tot 12 jaar – 32 kilo en Aaron Fidom tot 12 jaar -36 kilo zaten echt heel zwaar ingedeeld, maar deden het voortreffelijk Aaron kreeg brons en met een 4e prijs keerde Sander huiswaarts.

Reactie toevoegen