Formidabel eerste beginnerstoernooi  Top Judo Sneek

Formidabel eerste beginnerstoernooi Top Judo Sneek

Zaterdag 8 november organiseerde onze club Top Judo Sneek haar allereerste toernooi en wel een toernooi voor beginnende judoka’s.

Locatie de splinternieuwe sporthal van de basisscholen speciaal onderwijs de Sinne en de Wetterwille.

Echt een toernooi voor kinderen die alles nog moeten leren. Een aantal bevriende judoclubs uit de buurt werden uitgenodigd die het met veel enthousiasme aangrepen.

Maar liefst 66 inschrijvingen kwamen binnen en uiteindelijk streden 64 kinderen (2 afmeldingen wegens ziekte) in 16 verschillende poules om de medailles.

Het was de bedoeling om er met zijn allen een waar feestje van te maken en door de vele positieve reacties die we hebben ontvangen is dit meer dan gelukt.

Maar wat wil je ook de deelnemende kinderen kregen niet alleen allemaal een prachtige medaille mee naar huis, maar ook tweemaal een beker lekkere limonade en een speculaas koekje.

En wat te zeggen van de bijna werkloos toeziende EHBO post, slecht eenmaal een pleister voor een ingescheurde nagel,  met een knipoog naar Serge.

Alle vrijwillige medewerkers Margé, Maarten, Manoah en Nyncke voor een fantastische tafel bezetting, Sasja en Carlos die het parkeren vlekkeloos lieten verlopen, Agnietha Lolita, Karin en Daimi die iedereen op sublieme wijze van koffie, thee, limonade en koek hebben verzorgd. 

Ruben en Storm hebben de kinderen van de wedstrijdbanden voorzien en de scheidsrechters Robert en Dries hebben er met zijn allen voor gezorgd dat het een zeer geslaagd eerste beginnerstoernooi is geworden.

Onze dank gaat ook nog uit naar Elisabeth van der Heide de trainster van Judoclub Witmarsum waarvan we de scoreborden mochten lenen.

Met z’n allen zijn we het eens dat dit een vervolg moet krijgen.

Alle foto's zijn terug te vinden in het "FOTOALBUM" ! (Onder het kopje Foto's)

Reactie toevoegen