Mike Prins wint zilver in Kollum

Mike Prins wint zilver in Kollum

Tijdens de Noordelijke kampioenschappen in het Friese Kollum onder de 12 en onder de 15 jaar heeft de uit Sneek afkomstige Mike Prins bij de jongens -12 jaar tot 48 kilo de zilveren medaille in de wacht gesleept.
Als poule winnaar met 4 prachtige winstpartijen plaatste Mike zich voor de finale ronde waarin hij helaas tegen Niels Baalmans uit Heerenveen verloor, maar de laatste wedstrijd werd weer keurig gewonnen zodat hij met een prima prestatie naar huis mocht.
Bij de jongens tot 15 jaar -42 kilo had Storm van Rooijen het moeilijk, maar deed het best goed, in zijn eerste partij moest hij t op nemen tegen plaatsgenoot Ruben van Ark die tegenwoordig voor judoclub Veendam uitkomt. Na een mooie partij tussen de beide Snekers won Ruben met een fraaie heupworp van Storm.
Zijn tweede partij werd helaas ook verloren zodat Storm niet in de buurt van de prijzen kwam. Ruben van Ark kwam nog best ver maar werd vlak voor de medailles uitgeschakeld. Bij de jongens -12 jaar zou Erik Mulder uit Sneek ook meedoen, maar is wegens ziekte thuis gebleven.

Reactie toevoegen