Top judo Sneek judoka's allen in de prijzen

Top judo Sneek judoka's allen in de prijzen

Sporthal de Harnehal in Tzummarum was afgelopen zaterdag het strijdtoneel voor kinderen tot 12 jaar. Een 6 tal judoka' s van Top judo Sneek liet van zich spreken door allen in de prijzen te vallen!

In het 9:00 uur blok begon Ruben van Ark bij de jongens tot 12 jaar onder de 40 kilo met 3 knappe winstpartijen en eiste daarmee de eerste prijs op.

Een gewichtsklasse lager tot 38 kilo verloor Storm van Rooijen zijn eerste partij, na dik voor te hebben gestaan, vervolgens werden de andere twee partijen grandioos gewonnen. Dik verdiend zilver.

Om 10:30 uur startte met 3 jongens van TJS het tweede blok en daarin was Tymen Huitema in grootse vorm, twee van de drie partijen werden binnen 5 tellen door Tymen beslist.

Finn van Rooijen werd op grandioze wijze kampioen in de categorie 7/8 jaar tot 25 kilo. Alle 4 partijen werden met ippon gewonnen.

Douwe Struiksma tot 28 kilogram werd ondanks 1 verliespartij toch kampioen omdat hij drie maal prachtig wist te winnen en zodoende de meeste winstpunten behaalde.

En dat betekende drie maal goud in blok 2.

In het laatste blok om 13:00 uur moest Silke van Dijk vol aan de bak in de klasse tot 35 kilo won ze eenmaal en verloor er 2 zodat Silke een prachtige derde prijs in ontvangst mocht nemen.

 

Een mooie 100 % score om in te lijsten.

Reactie toevoegen