Tymen Huitema wint in Sleen

Tymen Huitema wint in Sleen

Afgelopen zaterdag werd voor de 39e keer het ijspegel judotoernooi in Sleen georganiseerd.

Ook een aantal judoka's van Top Judo Sneek namen hier aan deel.

Voor Tymen Huitema die tot 30 kilo meedeed een prachtig weekend, Tymen wist al zijn 3 partijen winnend af te sluiten en daardoor de fraaie kampioensbeker in ontvangst te nemen.

Storm van Rooijen deed mee in de klasse tot 15 jaar tot 40 kilo. Daarin won Storm 4 keer maar verkeek zich ook 1 keer waardoor hij genoegen met zilver moest nemen.

Een zeer verdienstelijke derde prijs werd door Mike Prins in de wacht gesleept, bij de jongens -12 jaar tot 44 kilo moest hij 7 maal aan de bak waarin hij goed stond te judoën uiteindelijk na 4 prachtige winstpartijen werd brons zijn deel.

Wiebo de Visser streed bij de mannen tot 18 jaar in de gewichtsklasse -60 kilo ging als poule winnaar door naar de volgende ronde alleen daarna was de koek op en viel Wiebo net buiten de prijzen. Ook Wibren Assies deed mee in deze categorie maar won net 1 partij te weinig om door te gaan naar de strijd om de prijzen.

Bij de jongens tot 33 kilo deed Ruben Haarsma t best goed hij ging als nr 2 door naar de volgende ronde helaas wist hij deze niet winnend door te komen en viel daardoor net buiten de prijzen.

 

Allemaal wel klasse staan judoën!

Reactie toevoegen